主な論文・著書 |
著書
- 運動機能・認知機能改善食品の開発 (共著、2020)
- Functional Food 機能性表示食品のUpdate (共著、2020)
- 認知症と機能性食品 -開発の最新動向とその可能性 (共著、 2018)
- 新しい機能形態学ーヒトの成り立ちとその働き 第3版 (共著、2015)
- オーラルヘルスケア機能性食品の開発と応用ーアンチエイジングを目指した口腔ケアを中心にー (共著、2013)
学術論文
- Preventive enhancement of hepatic phase I and phase II enzyme in the carcinogenesis prevention by an antiinflammatory sesquiterpene α-humulene (共著、千葉科学大学紀要、2021)
- Suppression of senescent phenotypes in normal human diploid cells by nicotinamide and phosphoinositide 3-kinase inhibitors (共著、千葉科学大学紀要、2021)
- Zerumbone Elevates Phase II, but not Phase I, Xenobiotic- Metabolizing Enzymes in Mouse Liver (共著、千葉科学大学紀要、 2020)
- Decrease in pyridoxal-5′-phosphate concentration and increase in pyridoxal concentration in rat plasma by 4′-O-methylpyridoxine administration (共著、Nutrition Res、2015)
- イチョウ葉エキスの薬理活性 (共著、 千葉科学大学紀要、2012)
- Water-soluble organosulfur compounds in onion influence the induction of glutathione S-transferase (共著、千葉科学大学紀要、2022)
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