著書

  • 運動機能・認知機能改善食品の開発 (共著、2020)
  • Functional Food 機能性表示食品のUpdate (共著、2020)
  • 認知症と機能性食品 -開発の最新動向とその可能性 (共著、 2018)
  • 新しい機能形態学ーヒトの成り立ちとその働き 第3版 (共著、2015)
  • オーラルヘルスケア機能性食品の開発と応用ーアンチエイジングを目指した口腔ケアを中心にー (共著、2013)

学術論文

  • Preventive enhancement of hepatic phase I and phase II enzyme in the carcinogenesis prevention by an antiinflammatory sesquiterpene α-humulene (共著、千葉科学大学紀要、2021)
  • Suppression of senescent phenotypes in normal human diploid cells by nicotinamide and phosphoinositide 3-kinase inhibitors (共著、千葉科学大学紀要、2021)
  • Zerumbone Elevates Phase II, but not Phase I, Xenobiotic- Metabolizing Enzymes in Mouse Liver (共著、千葉科学大学紀要、 2020)
  • Decrease in pyridoxal-5′-phosphate concentration and increase in pyridoxal concentration in rat plasma by 4′-O-methylpyridoxine administration (共著、Nutrition Res、2015)
  • イチョウ葉エキスの薬理活性 (共著、 千葉科学大学紀要、2012)
  • Water-soluble organosulfur compounds in onion influence the induction of glutathione S-transferase (共著、千葉科学大学紀要、2022)